23948sdkhjf

Driftsikre maskiner af høj kvalitet

Det er de færreste maskinproducenter, der vil gå på kompromis med kvaliteten. Derfor er det også vitalt, at maskinernes komponenter lever op til de højeste normer. Hos Omron er man leverandør af markedets fremmeste automationsprodukter, og her skaffer netop produkternes kvalitet hele tiden nye kunder.
En af dem, der ikke skjuler sin begejstring for Omrons produkter, er Fischer Labelling Machines A/S i Karlslunde, der producerer etiketteringsmaskiner, og for direktør Bent Fischer er det netop vigtigt, at kvaliteten er helt i top hos underleverandørerne.

- Vores maskiner er kendetegnet ved driftssikkerhed og høj kvalitet, konstaterer han, og uddyber:

- Vi producerer etiketteringsudstyr og -maskiner til alle former for industriel produktion, blandt andet til medicinalvare- og fødevareindustrien, farvelakbranchen og den kemiske industri. Både standard- og de individuelt tilpassede specialmaskiner er modulopbyggede således, at kundernes behov tilgodeses maksimalt. De er kompatible til ethvert produkt og lette at betjene.

Sådan har det snart været i 25 år. I 1983 startede Fischer Labelling Machines som et lille iværksætterfirma, og i dag har man 20 ansatte og er leveringsdygtig i både standardmaskiner og kundetilpassede maskiner. Netop derfor er det vigtigt med fleksible og kvalitetsbeviste underleverandører. Her lever Omron helt op til virksomhedens normer.

- Omrons servosystemer lever op til vores egne høje krav om performance og kvalitet. Desuden fungerer Omron som sparringspartner ved at målrette udstyret til vores behov ved den enkelte applikation, forklarer Bent Fischer.

30 års erfaring
Hos Omron kan man nemlig trække på mere end 30 års erfaring inden for produktion af automationsprodukter og har samtidig omfattende ekspertise inden for automationsapplikationer. Produktudvalget omfatter: fabriksautomatisering, sensorer og sikkerhed, motion control og frekvensomformere, industrikomponenter og visionsystemer.

Hovedkvarteret ligger i Holland, og i Danmark har man kontorer i Køge og Århus. Udover automationsløsninger er virksomheden også repræsenteret inden for elektroniske komponenter og healtcare.

Læs mere om Omron på www.omron-industrial.com
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096