23948sdkhjf

Nyt samarbejde: Omron skriver med OnRobot

Omron Industrial Automation Europe har netop underskrevet en ny distributionsaftale med OnRobot, den danske producent af gribere til kolllaborative robotter. Det fortæller parterne i en pressemeddelelse.

Aftalen betyder, at Omron tilbyder OnRobots produkter til sine kunder i Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA).

Aftalen mellem de to virksomheder vil give deres kunder større fleksibilitet ved implementering af kollaborative robotløsninger. Disse anses i stigende grad for at være en af de mest effektive metoder til at optimere produktionslinjer.

- Ved at underskrive denne samarbejdssaftale udbygger vi yderligere porteføljen af kollaborative robotløsninger, der er tilgængelige for vores kunder, især når det gælder vores udstyrs alsidighed og brugervenlighed, siger Fernando Vaquerizo, der er Fixed and Cobots Product Marketing Manager hos Omron Europe.

OnRobots produkter kan let integreres med Omron TM-cobotten, og det var en nøglefaktor i beslutningen om at indgå den nye aftale. OnRobots enkeltsystemløsning giver en fælles grænseflade til ubesværet plug-and-play-integration.

Desuden kræver den intuitive programmering af disse robotter og gribere ingen kodning og ingen fjernbetjening takket være den brugervenlige håndstyrede programmering og TMFlow-flowdiagramsoftwaren.

- OnRobots produkter er 100 procent kompatible med Omron TM-robotten, så producenterne kan få en fuldt samarbejdende, sikker og fleksibel løsning, der fungerer fra dag et, siger Enrico Krog Iversen, administrerende direktør hos OnRobot. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.172