23948sdkhjf

Der er rift om pladserne til CenSec-konference om offset

Selvom det endelige program endnu ikke er offentliggjort, så medførte en udsendt appetitvækker til medlemmerne af CenSec, at halvdelen af pladserne til konferencen den 22. november blev revet væk på kort tid.
- Der er stor interesse hos underleverandørerne for information om offset, og når det er lykkedes at finde så interessante oplægsholdere, som tilfældet er til konferencen, så kommer det ikke bag på os, at konferencen bliver så godt besøgt, udtaler Anton Villadsen, konstitueret direktør for CenSec.

Anton Villadsen løfter sløret for en del af programmet: Oberstløjtnant Morten Pedersen fra FMT fortæller om det danske forsvars fremtidige behov for produkter, teknologi og serviceydelser. Mowag Motorwagenfabrik AG og BEA Systems Hägglund AB vil fortælle om, hvordan de udenlandske forsvarsleverandører ser på offset, og hvilke krav de stiller til en dansk virksomhed, når der skal samarbejdes om modkøbsaftaler. Ligeledes vil et par danske virksomheder fortælle om deres erfaringer med offset.

I 11. time er det netop faldet på plads, at managing director Rodin Genoff vil afslutte konferencen med at fortælle om australske erfaringer med klynger og netværk.

- Der er stor politisk fokus på, at danske virksomheder er i stand til at honorere de udenlandske forsvarsleverandørers krav, og dermed kan opfylde forpligtigelser i forbindelse med modkøb. Der er p.t. ikke balance i regnskabet - og det betyder, at danske virksomheder går glip af omsætning og udviklingsmuligheder for milliarder om året, siger Anton Villadsen.

Det endelige program for konferencen offentliggøres medio uge 46, og såfremt der er plads, vil der også være mulighed for ikke medlemmer af CenSec at deltage.

Anton Villadsen udtrykte sin glæde over, at det er lykkedes at låne lokaler hos Hydrema i Støvring. Hydrema, der for kort tid siden har taget en ny fabrik i brug, der netop er bygget for at kunne imødekomme ordren fra Hägglund på CV90 kampvognene.

Kilde: Center for underleverandører - http://www.underlev.dk

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079