23948sdkhjf

Sanyo i samarbejde med nordjysk firma

Elektronikgiganten Sanyo vil i fremtiden hente ekspertise i Nordjylland til udvikling af virksomhedens udendørs LCD-skærme.
Det er det aalborgensiske firma WEB500, der har inviteret giganten inden for. Nordjyderne har nemlig en række erfaringer med opsætning af informationsskærme i det uforudsigelige danske klima, og dem vil Sanyo drage nytte af i udviklingen af fladskærme til udendørs brug. Det skriver Børsen.

Samarbejdet indebærer, at de to virksomheder i fællesskab skal udvikle på Sanyos fladskærme. Det skal ske både i forhold til software, men også i forhold til skærmenes brug i det nordiske klima. Og administrerende direktør hos WEB500, Claus Bech Espensen, ser store muligheder i de udendørs skærme og samarbejdet.

- Interessen fra Sanyo gør det muligt for os at perfektionere et helt nyt medie, som har potentialet til at flytte de digitale instore markedsføringsprodukter ud i det fri. I Norden har kunderne længe ønsket udendørs løsninger, men hidtil har de været meget dyre. Med dette unikke samarbejde har vi som de første et produkt, der pris- og kvalitetsmæssigt er i stand til at åbne markedet, siger han til Børsen.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093