23948sdkhjf

Informationsmøde: Forsvarsleverancer for milliarder

Også for mindre virksomheder kan der være mange penge at tjene i forsvarsindustrien. Det kan man høre mere om, når brancheforeningen SenSec indbyder til informationsmøde om emnet.
Dansk forsvar står i disse år over for store inversteringer i nyt materiel - i gennemsnit 4 mia. om året. Det handler om fx fly, kampvogne og personlig udrustning til den enkelte soldat.

Gennem industrisamarbejde og modkøbsaftaler skal udenlandske leverandører anvende danske virksomheder som underleverandører. Dette skaber mulighed for at underleverandørvirksomheder kan få del i disse investeringer.

Der er stort politisk fokus på, at danske virksomheder er i stand til at honorere de udenlandske forsvarsleverandørers krav, og dermed kan opfylde deres forpligtigelse i forbindelse med modkøb i Danmark. Der er p.t. ikke balance i regnskabet, og det betyder, at danske virksomheder går glip af omsætning og udviklingsmuligheder.

Det er en besværlig proces – men det kan lade sig gøre. Det vil direktør Søren Petersen fra Danish Aerotech, salgsdirektør Gert Daugaard fra Hydrema A/S og direktør Anton Villadsen fra CenSec fortælle om på mødet, der finder sted mandag den 26. november 2007 kl. 16.00 – 18.00 på Birk Centerpark 40, 7400 Herning.

Program

1. Velkomst v/Erhvervsdirektør Torben Henriksen – Erhvervsrådet og Anton Villadsen, CenSec

2. Hvordan kan det lykkes en mindre virksomhed at blive involveret i industrisamarbejde omkring forsvarsleverancer. v/Salgsdirektør Gert Daugaard og Direktør Søren Petersen

3. Information om CenSec og mulighederne for underleverandørleverancer i forsvarsindustrien. v/Anton Villadsen, CenSec

4. Afslutning og afrunding

Der afsluttes med et let måltid.

Tilmelding til informationsmødet skal ske på mail til eller på telefon 96 29 63 67 senest torsdag den 22. november.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094