23948sdkhjf

Udvikling giver pote hos århusiansk lydkoncern

Et fortsat højt investeringsniveau var med til at forbedre driften hos den århusianske producent af digitale højttalere og audiosystemer The TC Group.
I regnskabsåret 2006/2007 forbedredes omsætningen med 11 % til 574 mio. kr., mens resultatet før renter og afskrivninger steg med 26 % til 100 mio. kr. En nedskrivning af et canadisk udviklingsprojekt resulterede dog i en ekstraordinær afskrivning på 7 mio. kr., og derfor endte overskuddet før skat på ca. 15 mio. kr., hvilket er på niveau med sidste år. Det skriver Børsen.

- Ledelsens fokus på fortsat konsolidering og optimering af koncernen – både med hensyn til EBITDAindtjening og kapitalgrundlag – er lykkedes. Derfor er vi tilfredse, udtaler administrerende direktør Anders Fauerskov til Børsen.

En række nylanceringer, blandt andet inden for højttalere, har været med til at sende indtjeningen i vejret, og årsregnskabet har blandt andet været præget af et højt niveau inden for virksomhedens forskning og udvikling. I alt har man brugt 76 mio. kr. på denne post – heriblandt de 7 mio. kr., man har afskrevet på det canadiske udviklingsprojekt. Ledelsen forventer fortsat vækst i koncernen i indeværende regnskabsår.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109