23948sdkhjf

Gang i julehandelen hos Vestas

Ordrer for milliarder er strømmet ind hos vindmøllegiganten i juledagene. Det drejer sig blandt andet om amerikanske og spanske projekter.
Størst er en amerikansk ordre på hele 242 stk. V82-1,65 MW-vindmøller, som Vestas offentliggjorde umiddelbart før jul. Det er det amerikanske selskab Horizon Wind Energy, der har afgivet ordren, og vindmøllerne, som vil få en samlet installeret kapacitet på 400 MW, skal leveres til Horizon-ejede vindkraftprojekter i USA.

- Vestas er stolt over at kunne offentliggøre denne 400 MW-ordre, som bekræfter V82-1,65 MW-møllens ydeevne og driftsikkerhed på det nordamerikanske marked. Det er også yderst glædeligt for Vestas at kunne føje yderligere V82-1,65 MW-møller til Horizons eksisterende portefølje, siger Jens Søby, administrerende direktør for Vestas Americas A/S.

Det var dog ikke den eneste storordre, der tikkede ind hos Vestas. I juledagene blev det endvidere til to spanske ordrer. Den første består af i alt 36 vindmøller til Pujalt og Turo del Magre-projekterne i Katalonien, Spanien. Ordren omfatter 26 stk. V90-2,0 MW-vindmøller og 10 stk. V90-1,8 MW-vindmøller.

Den anden er på 32 stk. V90-2,0 MW-vindmøller til to andre projekter i Spanien: 20 møller til Sierra de las Carbas-projektet til Zamora-provinsen, og 12 møller til Sargentes-projektet til Burgos-provinsen, begge beliggende i regionen Castilla y León.

Sidst men ikke mindst modtog Vestas en ordre fra en af verdens største energiselskaber, The AES Corporation, på levering af 52 stk. V90-3,0 MW-vindmøller.

Kilde: Vestas - http://www.vestas.com

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096