23948sdkhjf

Fornemt besøg på CenSec-seminar

Ambassadør Friis Arne Petersen fra Den Danske Ambassade i Washington besøger Århus for at fortælle danske underleverandører om ambassadens analyse af sikkerhedsmarkedet i USA.
Den ændrede sikkerhedssituation i verden har nødvendiggjort et helt nyt syn på behovet for sikring af befolkning og infrastruktur overalt i verden ikke mindst i USA.

Dette har medført store og stærkt stigende investeringer i sikkerhedsrelaterede produkter og tjenesteydelser. Omsætningen på det amerikanske marked alene beløber sig til 60 mia. dollars.

Knud Hareskov fra CenSec (Center for sikkerhed industrien i Danmark) fortæller, at han er glad for, at CenSec i samarbejde med American-Danish Business Council og Alexandra Instituttet kan invitere til et seminar, hvor ambassadør Friis Arne Petersen fra ambassaden i Washington vil fortælle om en omfattende analyse, ambassaden har udarbejdet om sikkerhedsmarkedet i USA. Knud Hareskov supplerer, at ambassadør Friis Arne Petersen i sit oplæg vil fortælle om de overordnede politiske og administrative rammer for sikkerhedsmarkedet herunder finansieringskilder, relevante aktører og organisationer samt give et overblik over markedsmulighederne.

Den relevante målgruppe for seminaret er virksomheder inden for forsvars- og sikkerhedsindustrien, pharma, IT og software, nødhjælp samt ingeniør- og konsulentvirksomheder.

Ambassadens rapport kan købes ved seminaret.

Arrangementet afholdes den 30. januar i tidsrummet 13.30-15.30 på INCUBA Science Park – Katrinebjerg, Åbogade 15, 8200 Århus N, og yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til CenSec.

Kilde: CenSec - http://www.censec.dk

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079