23948sdkhjf

Vestjysk hifi-producent lover yderligere vækst

Den esbjergensiske virksomheden, Densen Audio Tehcnologies, der producerer high-end audio-udstyr, er nu klar til at sætte yderligere fart på vækstambitionerne.
Virksomhedens ejer, Thomas Sillesen, har hentet ny likviditet til selskabet, og efter et par økonomisk vanskelige år er han derfor klar til at satse på yderligere produktion af Densens produkter, som for øjeblikket går som varmt brød ude i verden. Det skriver Erhvervsbladet.

- Sortimentet er på plads, men den hidtidige vækst på omkring 20 % om året er ikke nok. Vores mål er at lave et kvantespring. Vi kan mærke, at forbrugerne ude i verden gerne vil vise, at de har styr på tingene og have noget individuelt. Det har faktisk været sværest at slå igennem i Danmark, måske fordi der ofte er skepsis over for noget lokalt, forklarer Thomas Sillesen til Erhvervsbladet.

Den største hurdle for øjeblikket er at få udvidet produktionen. Lige nu er kapaciteten fyldt helt op, og specielt underleverandørerne har svært ved at følge med. Derfor regner Thomas Sillesen blandt andet med at udvide antallet af asiatiske underleverandører. Disse udgør i dag ca. 5 %, mens de resterende 95 % af underleverancerne kommer fra Danmark.

Kilde: Erhvervsbladet - http://www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078