23948sdkhjf

Danske virksomheder boomer i Indien

Indien er på vej til at hale ind på Kina som det største vækstmarked for danske virksomheder i Østen. Indtil videre har 42 danske virksomheder skabt 20.000 jobs i Indien.
Det er Berlingske Nyhedsmagasin, der har lavet undersøgelsen blandt 42 af de danske virksomheder, der er etableret i Indien, og konklusionen er entydig; de danske virksomheder er inde i en voldsom vækst på det indiske marked, og intet tyder på, at det stopper lige med det samme.

Tilsammen har de 42 virksomheder skabt 20.000 job i Indien, og selv om de tre største; ISS, FLSmidth og A.P. Møller-Mærsk har stået for de 16.000, er der også stor vækst hos de resterende.

Alene i år regner de 42 virksomheder med at ansætte 7.000 nye medarbejdere, og gennemsnitligt regner de med en vækst i omsætning og antallet af ansatte på 40 %. 26 af virksomhederne melder tillige, at de allerede nu kører med overskud i den indiske forretning – kun fem melder om underskud.

- Mulighederne er meget store i Indien, det er problemerne med at drive virksomhed her også. Men Indien er det eneste store land, der på sigt ventes at have en økonomisk vækst på over fem procent, udtaler ambassadør Ole Lønsmann Poulsen til Berlingske Nyhedsmagasin.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.375