23948sdkhjf

Lindpro overtager Nordisk Elteknik

Lindpro a/s overtager med virkning fra 1. april 2008 alle aktiviteter i virksomheden Nordisk Elteknik A/S. Aktiviteterne og de ansatte vil blive videreført i Lindpros afdeling Maskinelektro under Region Hovedstaden.
Dermed udbygger Lindpro a/s sin markedsposition inden for elteknik, samtidig med virksomheden tilføres nye solide kompetencer inden for specialområder.

- Overtagelsen af Nordisk El-teknik sker som et led i Lindpros planlagte udviklingsplan, der skal styrke Lindpros markedsposition som Danmarks førende elinstallations- og servicevirksomhed, udtaler administrerende direktør Michael Højgaard.

De hidtidige ejere af Nordisk El-teknik A/S Kaja og Poul Nielsen er glade for aftalen.

- Der er en god synergi mellem Lindpro og Nordisk El-teknik blandt andet i vores fokus på kunder, kvalitet og rettidighed. Vi bliver en del af en større koncern, hvorfor vores kundegruppe nu kan tilbydes nogle langt bedre løsninger inden for flere kompetenceområder. Lindpro er en virksomhed, der tager sig godt af medarbejdere. Der er gode udannelsesmuligheder i form af Lindpro Akademiet, der sikrer hver enkelt medarbejder et spændende og udviklende karriereforløb med optimale muligheder for såvel faglig som personlig udvikling, udtaler Kaja og Poul Nielsen.

Kilde: Lindpro - http://www.lindpro.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093