23948sdkhjf

Solfangerproducent får ny ejer

En af landets ældste producenter af solvarmeanlæg ”Sol-Energi Kobbervarefabrikken” i Vester Sottrup ved Sønderborg skifter ejer og flytter til nye og større lokaler i Broager.
Det er den 56-årige Wandy Hannemann, der overtager virksomheden efter grundlæggeren Claus Müller, der fortsat vil være tilknyttet firmaets udviklingsafdeling.

Wandy Hannemann er oprindelig uddannet bager og konditor, men skiftede for 16 år siden til en stilling som leder af udviklingsafdelingen hos Pedersen Tegl i Egernsund.

Sol-Energi har siden etableringen i 1990 installeret flere end 1.000 solvarmeanlæg til parcelhuse. Fælles for systemerne er, at de alle er omfattet af en 25 års garanti, og at man endnu ikke har haft garantireparationer.

- Det lyder pralende, men det er sandt. Når virksomheden har overlevet de hyppige konjunktursvingninger er forklaringen en bevidst satsning på kvalitet og anvendelse af danske komponenter. Flere af komponenterne har Claus Müller udviklet og patenteret. Det arbejde er foregået i tæt kontakt med blandt andet Teknologisk Institut, siger Wandy Hannemann.

Når virksomheden 1. februar flytter ind i 300 kvadratmeter nye produktionsfaciliteter på Busholmvej i Broager, beskæftiger den seks medarbejdere. En del af den fremadrettede produktion vil ske i nært samarbejde med Wandy Hannemanns søn Palle, der i fjor etablerede virksomheden Hannemann Engineering i Sønderborg. Installering af løsningerne planlægges til en vis grad outsourcet til et net af certificerede VVS-virksomheder.

Kilde: Sol-Energi Kobbervarefabrikken

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078