23948sdkhjf

Intego vil være markedsleder

De nye ejere hos elteknik-virksomheden Intego vil være landets største leverandør på det eltekniske område blandt andet ved at konkurrere med virksomheder med væsentligt mindre specialer.
Knap har ejerleder Jens Frost sat sig til rette i direktørstolen hos Intego, som han for nylig overtog sammen med kompagnonen Lars Schjødt, før en række ambitiøse mål ser dagens lys. Og Jens Frost er ikke beskeden – han vil være markedsleder. Det skriver Erhvervsbladet.

- Via specialisering vil vi være landets førende leverandør på det eltekniske område uagtet, vi skal konkurrere med virksomheder, der har et væsentligt smallere speciale, siger han til Erhvervsbladet.

Virksomheden var indtil for nylig ejet af Skive-virksomheden Dantherm, der i sin tid købte den af Siemens. Dantherm opnåede dog ikke de ventede synergier i selskabet og valgte derfor at sælge virksomheden til de to ejere og kapitalfonden Industri Udvikling, som i dag er minoritetsaktionær.

Intego har i dag 400 medarbejdere og en omsætning på 350-400 mio. kr. Forretningsområderne omhandler blandt andet traditionelle elinstallationsopgaver, industriel it og automation, servicering af kraftværker, tele og data, ligesom virksomheden har eget elektromekanisk værksted.

Kilde: Erhvervsbladet - http://www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125