23948sdkhjf

Energiselskaber i fælles fremstød for fibernet

De danske energiselskaber med fibernet går nu for første gang sammen i et fælles fremstød for at slå fibernettet fast som den moderne og fremtidssikrede vej til lynhurtigt internet, tv og telefoni.
Initiativet betyder, at de 22 danske energiselskaber med fibernet indleder en større fælles markedsføringskampagne under sloganet ”Dansk Fibernet”.

Kampagnen bygger på, at energiselskabernes fibernet bliver certificeret, og dermed opnår erhvervs- og privatkunder en garanti for, at de får den hastighed og kvalitet, de betaler for. Ingen andre teleselskaber i Danmark kan tilbyde noget, der tilnærmelsesvis matcher den garanti. Garantien indebærer, at kunderne får de højest mulige hastigheder til internettet og får tv og telefoni i den bedste kvalitet.

Initiativet sætter også mere skub i udviklingen af en ny digital infrastruktur i Danmark – en infrastruktur der kan være med til at understøtte den danske erhvervsudvikling samt vækst og bringe Danmark op på omgangshøjde med lande som Sydkorea og Japan, der er i den absolutte verdenselite på dette område.

Certificeringsordningen Dansk Fibernet indeholder en række minimumskrav til de enkelte selskabers fibernet. Minimumskravene omfatter følgende: Alt i ét kabel, Garanteret hastighed, Fremtidssikret løsning og Fibernet hele vejen.

Selskaberne bag certificeringen omfatter: Bredbånd Nord, DONG Energy, Energi Fyn, EnergiMidt, Energi Randers Tele, Galten Elværk, HEF Bredbånd, MidtVest Bredbånd, NRGi Fibernet, SEAS-NVE, SYD ENERGI, Sydfyns Elforsyning, TRE-FOR Profiber og Østjysk Energi Profiber.

Kilde: Dansk Energi - http://www.danskenergi.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094