23948sdkhjf

Danskere laver integreret mediecenter i fladskærms-tv

Det danske udviklingsfirma Streambuster er for alvor på vej ind i kampen om at levere indmad til fladskærme. Streambuster skal nemlig levere sin tv-tuner teknologi og software til fibernet-leverandøren ComX i form af et integreret tv.
Dette tv er revolutionerende, da forbrugerne nu kan få én samlet fremtidssikret mediecenterløsning, og smide alle de løse bokse ud. Der er tale om en integreret løsning af ægte HDTV (1080p) og et mediecenter, som ComX nu vil tilbyde sine kunder. Udvikleren og idémanden bag teknologien, administrerende direktør John C. Jensen fortæller:

- Når en af de største leverandører af fibernet herhjemme kan se potentialet i vores ”all in one” koncept med integreret Streambuster teknologi og software, så bekræfter det os i, at markedet skriger efter enkle fremtidssikrede løsninger med stor funktionalitet.

Planlæg tv-kiggeri på jobbet
ComX’s hurtige fibernet vil på det nye TV kunne sende en superkvalitet af HDTV, som ikke er set tidligere. Det nye integrerede tv udgør et komplet mediecenter med Streambusters egenudviklede tv-webportal med elektronisk programguide (EPG), der betyder, at man fx kan sidde på arbejdet og planlægge hvilke programmer, der skal optages om aftenen – eller de næste 14 dage. Uanset hvor man befinder sig, vil man kunne optage op til seks kanaler på samme tid og fx også distribuere dem til hjemmets forskellige rum. Man vil på nettet kunne se, hvad tv’et aktuelt afspiller, sende en SMS til skærmen, slukke for tv’et eller skifte kanal.

Satser på udlandet
Planen er, at ComX i løbet af sommeren vil tilbyde de integrerede tv til deres kunder, men det er ikke kun ComX’s kunder, der kommer til at nyde godt af teknologien, fortæller John C. Jensen:

- Vi er i gang med at forhandle med blandt andet en tysk samarbejdspartner inden for tv-branchen, og vi har lignende tiltag i gang i Thailand. Aftalen med ComX er den første og derfor meget vigtig, men det bliver ikke den sidste!

Kilde: Streambuster - http://www.streambuster.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078