23948sdkhjf

Zepto åbner endnu en butik

Fredag den 1. februar klokken 16.00 åbner Zepto deres anden Concept Store i Danmark, denne gang på Fisketorvet i København - og flere åbninger er på vej. Zepto planlægger at åbne ti nye butikker i Norden i løbet af de næste to år.
Forventningerne til den nye Concept Store på Fisketorvet er store, idet Zeptos første butik, som åbnede for en måned siden i Field's, allerede har opnået stor succes med mange besøgende og en stor omsætning af Helios, som er navnet på Zeptos nye designer TV.

Butikken på Fisketorvet vil blive den første specialbutik indenfor LCD TV og bærbare computere på Fisketorvet, hvor uddannet personale står klar til at rådgive kunderne. Butikken skal samtidig være med til at styrke Zepto's salg og image.

- Vores konceptbutikker skal bringe vores produkter og specielt vores high-end designprodukter helt tæt på vores kunder og fungere som et inspirations- og oplevelsescenter for alle, der interesserer sig for design og ny teknologi. Gæsterne vil blandt andet få mulighed for at opleve og afprøve de nye digitale og trådløse muligheder i linket mellem LCD TV og bærbare PC'er, siger Lasse Frost, CEO hos Zepto A/S.

Kilde: First North

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093