23948sdkhjf

DanCad Engineering A/S udvider

Niels Pinholt og Christian Bork Hedeager er blevet ansat som konsulenter hos DanCad Engineering A/S.
DanCad Engineering A/S udvider i disse dage med to konsulenter, Niels Pinholt og Christian Bork Hedeager.

- Vi er overbeviste om, at to konsulenter med så vægtige kompetencer vil tilføre stor værdi til vores arbejde i DanCad. Det betyder, at vi vil opnå spændende og holdbare resultater for vores kunder, som er blandt nogle af de bedste industrivirksomheder i Danmark, siger direktør Michael Funder i forbindelse med udvidelsen.

Niels Pinholt har 30 års praktisk erfaring fra plast- og medico-branchen. Han er plastværktøjsmager fra Danfoss A/S og har senere uddannet sig til maskiningeniør med speciale i værktøjskonstruktion, sprøjtestøbning og plastproduktion. Han kommer fra en stilling hos SP Moulding, hvor han har arbejdet som project manager med ansvar for formindkøb. Tidligere ansættelser tæller blandt andet Polimoon Medical Packaging A/S, Grundfos A/S og Danfoss A/S.

Christian B. Hedeager har mere end 20 års erfaring med produktudvikling og produktionsteknik. Han er uddannet produktionsingeniør fra Københavns Teknikum og maskinarbejder fra Sennerskov Presser A/S. Ansættelser hos Unomedical A/S, Coloplast A/S og Ambu International A/S har givet Christian B. Hedeager stor indsigt i og forståelse for forretnings- og kundemæssige aspekter. I medico-industrien har han beskæftiget sig med konstruktion og indkøring af procesanlæg, procesoptimering, kvalitetssikring samt produktoptimering og -udvikling. Christian B. Hedeager har desuden arbejdet som projektleder i 10 år og har international erfaring blandt andet fra udstationering i Indien.

DanCad Engineering A/S blev etableret i 1996 og leverer konsulentydelser, specialkompetencer og ekstra kapacitet inden for produktudvikling, industriel design og mekanisk konstruktion. Det er en gazellevirksomhed, der i efteråret var blandt seks danske virksomheder, der præsenterede dansk industrielt design i Shanghai.

Kilde: DanCad Engineering

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141