23948sdkhjf

BB Electronics investerer 30 millioner i ny teknologi

Horsens-virksomheden BB Electronics øger kapaciteten og bruger 30 mio. kr. på ny elektronik op virksomhedens fabrikker.
Baggrunden er blandt andet at sikre en mere ensartet produktion fra fabrik til fabrik for at øge stabiliteten i leverancerne og kvaliteten i produkterne.

- Investeringerne betyder, at virksomheden er teknologisk helt i front og lever op til kundernes behov for montage-teknologier og kvalitet i årene fremover, forklarer Knud Andersen, der er administrerende direktør i BB Electronics.

Virksomhedens DesignLink Teknology Centre i Horsens er blevet udrustet med en meget fleksibel produktionslinje og en såkaldt ”vapor phase” ovn, der giver mulighed for en hurtig og fleksibel produktion af prototyper.

I Horsens er alle fire produktionslinjer opgraderet til de nyeste teknologier, i fabrikken i Suzhou i Kina er der investeret i en helt ny SMD produktionslinje, og også i Give er der kommen ny produktionslinje til.

- Det forpligter at være Danmarks og en af Nordens største EMS-virksomheder. Derfor hilser vi det også velkomment, at ejerkredsen bag virksomheden støtter udviklingen af BB Electronics ved at investere så markante beløb i både teknologiske og markedsmæssige forbedringer, siger Knud Andersen.

Kilde: BB Electronics - http://www.bbelectronics.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093