23948sdkhjf

Vestas ved at få styr på underleverancerne

Mandagens opjustering af forventningerne til Vestas’ årsregnskabet skal blandt andet tilskrives en lavere fejlprocent hos underleverandørerne.
Endnu har Vestas ikke nået målet for antallet af fejl på underleverancerne, men i forbindelse med opjusteringen af forventningerne til årsregnskabet kunne man afsløre, at man er godt på vej. I fjerde kvartal har virksomheden fået flere komponentleverancer til tiden, end man havde regnet med, og det kan mærkes på bundlinjen. Men ifølge Børsen ser virksomhedens ledelse dog stadig masser af forbedringsmuligheder.

- Der sker hele tiden forbedringer, men vi har endnu meget dumt dobbelt-arbejde, fordi leverancer forsinkes. Eksempelvis kan vi, hvis ikke alle komponenter er til stede, lave en nacelle næsten færdig, køre den ud af fabrikshallen og så køre den ind igen og lave det sidste, når de resterende komponenter er nået frem. Det er rigtig dyrt. Og vi har masser af den slags, udtaler invester relations-chef, Peter Wenzel Kruse, til Børsen.

Han understreger dog, at et bedre samarbejde med underleverandørerne ikke alene er baggrunden for opjusteringen. Peter Wenzel Kruse regner med, at Vestas ved udgangen af 2008 kan nå en fejlprocent på 0,06.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11