23948sdkhjf

Nokia Siemens tror stadig på det danske marked

Selv om konkurrenten Ericsson løb med driftsaftalen for TDC’s mobilnet for næsen af Nokia Siemens, ser det finsk-tyske selskab stadig store muligheder på det danske marked.
Panderynkerne hos Nokia Siemens’ nordiske direktør Thomas Jul er ikke blevet større, selv om virksomheden missede muligheden for at overtage driften af TDC's mobilnet. I forvejen driver Nokia Siemens nemlig netværk for blandt andet 3 og Telenor, og det er blandt andet disse aftaler, man vil bygge videre på i fremtiden. Det skriver Computerworld.

En mulighed for at slå igen mod konkurrenten Ericsson kommer dog, når driften af TDC’s fastnet på et senere tidspunkt skal udliciteres. Thomas Jul vil dog umiddelbart ikke afsløre, om Nokia Siemens har tænkt sig at byde ind på opgaven.

- Det kommer meget an på, hvad operatørerne ønsker at opnå ved en outsourcing. Det er meget forskelligt, og derfor er det også forskelligt, hvad vi kan bringe ind i spillet, men det er klart, at TDC som en stor spiller vil være interessant for os, forklarer han til Computerworld.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11