23948sdkhjf

KK-electronic halverer overskuddet

Det var et skuffende regnskab, som den midtjyske underleverandør kk-electronic kunne fremlægge for nylig.
Godt nok blev det til en flot stigning i omsætningen fra 480,5 mio. kr. i 2005/06 til 542,9 mio. kr. i seneste regnskabsår, men samtidig blev det til mere end en halvering af overskuddet fra 19,9 mio. kr. til 9,7 mio. kr.

- Årets resultat repræsenterer en forringelse i forhold til foregående år og har ikke levet op til forventningerne udtrykt i ledelsesberetningen for 2005/06. Derfor betegnes resultatet som utilfredsstillende. Udviklingen i resultatet er påvirket af forhold af engangskarakter til styrkelse af virksomheden med henblik på fremtidig vækst, flytning af centrale funktioner fra Herning til Ikast samt afvikling af forretningsområdet Automation. Endvidere er der foretaget løbende tilpasning af organisationen for fremadrettet at sikre en optimal kapacitetsudnyttelse, skriver kk-electronic i sin årsrapport.

Virksomheden har haft størst vækst på levering af komponenter til vindmølleindustrien og for at hindre, at man bliver alt for sårbar overfor nedgang i netop den industri, har man investeret i udvidelser af andre forretningsområder. Det har man blandt andet gjort ved opkøb af Dansk Lavspændings Konstruktion A/S og Demex Electric.

Kilde: kk-electronic

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063