23948sdkhjf

Ny direktør for GN ReSound fundet

GN Store Nord har udpeget Mike van der Wallen som ny administrerende direktør for GN ReSound og de tilhørende aktiviteter i GN Otometrics.
Mike van der Wallen (42) tiltræder den 1. marts 2008, hvorefter den nuværende administrerende direktør Jesper Mailind fratræder. Jesper Mailind vil dog stå til rådighed i en overgangsfase.

Den nye direktør er stifter og administrerende direktør for Inspiring Management, et selskab i München, der tilbyder coaching til topledere. Han har siden marts 2007 været bestyrelsesmedlem i GN og har således en aktuel og meget værdifuld viden om GN ReSound.

Indtil han stiftede Inspiring Management var Mike van der Wallen i perioden 2001-2005 Corporate Vice President for Sony Ericsson med ansvar for EMEA-regionen. Som ansvarlig for Sonys globale GSM telekom-forretning spillede Mike van der Wallen en væsentlig rolle i etableringen af joint venturet mellem Sony og Ericsson med hensyn til strategi, organisation og branding. Under hans ledelse etablerede Sony Ericsson aktiviteter i mere end 60 EMEA-lande og opnåede tocifrede markedsandele i regionen.

- Mike har en stor opgave foran sig med at få GN ReSound tilbage på vinderkurs og realisere virksomhedens store potentiale. Vi har haft øje på Mike lige fra starten i vores søgeproces. Det er klart, at da han allerede sad i vores bestyrelse har vi gjort en ekstra indsats for grundigt at afsøge markedet for at finde de bedst egnede kandidater i både ind- og udland. Vi har ført samtaler med en række meget kvalificerede kandidater, og vi er overbeviste om, at Mike er den bedste mand til jobbet, siger GN's bestyrelsesformand Mogens Hugo.

Kilde: Københavns Fondsbørs

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096