23948sdkhjf

Søg og du skal finde

På Electronic Supply har vi netop nu lanceret en helt ny søgefunktion, der gør det langt nemmere og hurtigere for dig at søge og finde relevante informationer – om virksomheder, leverandører, produkter, kurser, begivenheder, ledige stillinger og meget, meget mere i én og samme søgning.
Electronic Supply har netop gjort det langt lettere for dig at søge informationer på portalen.

Nu kan du i én og samme søgning søge efter virksomheder, annoncer på markedspladsen, nyheder fra medlemmerne, ledig kapacitet, nyheder fra branchen generelt, begivenheder, leverandører, ledige stillinger og kurser.

Den nye søgefunktion finder du øverst på portalen.



At man kan søge efter nyheder fra portalens medlemmer samt efter begivenheder, er en helt ny feature, som Electronic Supply nu stiller til rådighed.

Ud over at du fremover søger på hele portalen og ikke kun begrænser dine søgninger til virksomheder, nyheder eller noget helt tredje, så kan du også med den nye søgefunktion søge på tværs af Industri Supplys fire portaler. - Sæt et flueben i boksen "Andre brancher" i søgefunktionen, hvis du skulle have interesse i andet og mere end elektronikindustrien.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093