23948sdkhjf

Aalborg vært for stor lydkonference

Aalborg har vundet den internationale videnskabelige konference Forum Acusticum 2011, der ventes at få op mod 1.000 deltagere.
"En videnskabelig konference, som er lidt af et scoop for både Aalborg Universitet og Aalborg by". Sådan betegner Dorte Hammershøi, lektor og sektionsleder ved Sektion for Akustik på Aalborg Universitet den store, prestigefulde europæiske konference om lyd og akustik, som kommer til Aalborg i 2011. Forum Acusticum 2011 hedder konferencen, der kan vente besøg af op mod 1.000 deltagende forskere fra hele Europa.

Forum Acusticum afholdes hvert tredje år. I 2005 var den i Bukarest, i år bliver den holdt i Paris, og Aalborg vandt 2011-konferencen foran en række europæiske byer. Den endelige dato for konferencen i 2011 er endnu ikke fastlagt, men det står klart, at den holdes på Aalborg Kongres & Kultur Center.

Konferencen arrangeres af organisationen European Acoustics Association (EAA). Blandt medlemmerne i denne organisation er Dansk Akustisk Selskab (DAS), og her finder formand Claus Møller Petersen, at det er utroligt glædeligt, at konferencen er kommet til Aalborg.

- Det viser, at vort tekniske og videnskabelige miljø inden for akustik i Danmark fortsat vurderes rigtig stærkt ude i Europa. At det er Aalborg Universitet, som viser vejen, er ikke nogen tilfældighed, siger Claus Møller Petersen.

Kilde: Aalborg Universitet http://www.aau.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11