23948sdkhjf

Freescale Danmark indgår forlig i fyringssag

Tre fyrede ingeniører kan se frem til en erstatning på 850.000, efter at de har indgået forlig med Freescale Semiconductor i en fyringssag.
Fyringerne fandt sted ved årsskiftet 2005/2006 på chip-producenten Freescales daværende afdeling i Nibe. De tre ingeniører kørte sideløbende med arbejdet hos Freescale en selvstændig virksomhed, hvor de producerede adgangskontrolsystemer, og i den forbindelse beskyldte ledelsen hos Freescale ingeniørerne for at udnytte fortrolige oplysninger, som de fik gennem deres arbejde. Det skriver Nordjyske Stiftstidende.

Sagen var berammet til at starte i Sø- og Handelsretten i januar i år, men i sidste øjeblik valgte Freescale Danmark at indgå forlig med de tre fyrede ingeniører. Freescale har ikke kommenteret sagen, men en af de fyrede ingeniører er naturligt nok tilfreds med udfaldet:

- Freescale kunne ikke redegøre ordentligt for deres anklager i processkrifterne. Vi har tilbagevist alle deres argumenter, så et forlig var deres eneste udvej, udtaler ingeniør Peter Busk til Nordjyske Stiftstidende.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094