23948sdkhjf

Danske Icepower opruster i USA

B&O-datterselskabet Icepower er klar til at udvide i USA, hvor man mærker stærkt stigende interesse for virksomhedens produkter.
Icepowers forstærkere har allerede et særdeles godt rygte blandt virksomhedens eksisterende kunder i USA, og ifølge Erland Fuglsbjerg, der er chef for Icepower i USA, så skal der nu satses endnu mere på det lukrative marked. Det skriver Børsen.

- Og grunden til, at vi er nu for alvor er klar til at satse på det portable marked, er, at vi er kommet ud af nogle kontraktlige forpligtelser, som begrænsede vores salgsmuligheder inden for dette område. Men vi er leveringsdygtige i skræddersyede løsninger helt op i stadionstørrelsen, forklarer han til Børsen, og afslører at han snart regner med at kunne udvide bemandingen på den anden side af Atlanten – blandt andet med ingeniører og salgsfolk.

For nylig var Icepower med på elektronikmesse i Las Vegas, og her blev flere af virksomheden produkter vist frem, og der var stor interesse for den danske virksomhed. En af satsningerne for øjeblikket er forstærkere specielt lavet til hybridbiler, hvor vægten på komponenterne er i fokus uden, at det går ud over lydoplevelsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125