23948sdkhjf

Giga-bagmænd arbejder på ny succes

En række tidligere medarbejdere og ledere, der stod bag elektroniksuccesen Giga, har rejst ekstra kapital til deres nye selskab Iptronics.
Hos Iptronics har de tidligere Giga-folk udviklet en teknologi, der kan fungere som erstatning for elektriske højhastighedsforbindelser. I stedet fungerer systemet via optiske fiberforbindelser, og det er med til at øge hastigheden samtidig med, at strømforbruget mindskes kraftigt. Det skriver Børsen.

Den ide har vist sig at være temmelig bæredygtig, og folkene bag Iptronic har netop gennemført endnu en kapitaltilførsel, hvor det i alt er lykkedes at rejse 52,5 mio. kr. til selskabet. Det er blandt andet svenske og danske kapitalfonde, der har set fidusen i Iptronics produkt.

- Det er et stort beløb og også større, end vi regnede med, da vi gik i gang med at rejse pengene. Men potentialet i teknologien har vist sig større end først antaget. Vi er foran på området, og mulighederne er store. Vi er i dialog med alle de store kunder, forklarer direktør Niels Finseth til Børsen. Han afviser ikke, at der om en årrække kan blive tale om et salg til en af markedets store spillere, ganske som det skete med Giga, der blev solgt til Intel for 10 mia. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064