23948sdkhjf

Rovsing skal sikkerhedsvurdere metro

Metroselskabet I/S har annonceret, at et konsortium bestående af TÜV Rheinland Intertraffic GmbH, Det Norske Veritas Danmark A/S og Rovsing A/S er valgt til at foretage den uafhængige sikkerhedsvurdering af den nye CITYRINGEN metro, som skal bygges i København.
TÜV/DVN/Rovsing konsortiet bliver ansvarlig for sikkerhedsvurderingen af hele CITYRINGEN metroen, startende med systemsikkerhedskoncepter og forsættende med design, opbygning og installationsfaserne op til endelig godkendelse for opstart af passagerdrift. Arbejdets omfang vil blandt andet indbefatte bygninger, tunneler, spor, energi, rullende lager og det automatiske togkontrolsystem til den påtænkte fuldautomatiske drift.

Konsortiet vil have langvarig og enestående ekspertise i udarbejdelse og vurdering af sikkerhedsanalyser for alle relevante komponenter i metrosystemer. TÜV Rheinland Intertraffic, som er leder af konsortiet, vil blandt andet være ansvarlig for de overordnede sikkerhedskoncepter, systemintegration, rullende lager og det automatiske togkontrolsystem. Det Norske Veritas vil primært være ansvarlig for vurderingen af bygninger og tunnelkonstruktionerne, ligesom de vil være ansvarlig for operationelle og vedligeholdelsesaspekter. Rovsing vil bidrage med sin ekspertise inden for verifikation og validering af kvalitets- og sikkerhedskritisk software.

Kilde: Københavns Fondsbørs

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078