23948sdkhjf

Millionordre på vej til Terma

Det britiske luftvåben, Royal Air Force, er på vej med en ordre til en værdi af 40-50 mio. kr. til danske Terma.
Det er ikke så meget ordrens værdi, der får smilet frem hos direktør for Termas afdeling for Airborne Systems, Steen Lynenskjold, men snarere det faktum, at samarbejdet med Royal Air Force kan få store perspektiver på det britiske marked i fremtiden. Det skriver Randers Amtsavis.

- Vi håndterer ofte ordrer til en langt større værdi. I denne situation er tallets størrelse ikke det afgørende, men derimod den omstændighed, at vi for første gang for alvor har vist os konkurrencedygtige på det britiske marked. Vi har en erfaring for, at når vi først er inde på et marked, så er vi også dygtige til at bide os fast, så perspektiverne i denne ordre er meget store, også med hensyn til den fremtidige beskæftigelse i virksomheden, fortæller Steen Lynenskjold til Randers Amtsavis.

Terma skal udstyre de britiske Harrier-fly med nye selvbeskyttelsessystemer, som består af en beholder med varmegenererende jernkugler, der kan skydes ud for at narre varmesøgende missiler fra fjenden. Systemet er blevet populært hos flere luftvåben, fordi det kan monteres, uden at det er nødvendigt at ombygge flyet. Den store efterspørgsel efter systemet betyder, at Terma p.t. er i gang med at udvide staben i Lystrup med 20-30 ekstra medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.516