23948sdkhjf

Ny direktør i Alpha-Elektronik

Kim Engmark er ny mand i spidsen for den sjællandske elektronikvirksomhed Alpha-Elektronik.
- Vi skal vokse, lyder det fra Kim Engmark, der siden 4. maj 2015 har været administrerende direktør for Alpha-Elektronik.

Uden at løfte sløret for, hvilke målsætninger firmaets bestyrelse konkret har opstillet, kan den nytiltrådte direktør fortælle, at der er forventninger om tilvækst på både volumen og resultat.

Bringer nye kompetencer i spil
Hvordan han skal være med til at skabe fortsat fremgang hos den sjællandske elektronikproducent er Kim Engmark ganske klar på:

- Mit fokus er mere forretningsorienteret. Jeg er jo ikke produktionsmand, men har min styrke i salg, ledelse og organisationsudvikling. Salget er vigtigt, og firmaet har naturligvis haft fokus på det, men mekanismerne i markedet ændrer sig hele tiden, siger Kim Engmark til Electronic Supply.

- Vi har et hav af dygtige folk til produktion, teknik,
Fakta: Kim Engmark
Kim Engmark satte sig i direktørstolen hos Alpha-Elektronik den 4. maj 2015.

EMS-producentens nye administrerende direktør har 30 års erfaring fra el- og elektronikbranchen, heraf 20 på ledelsesniveau i danske og internationale virksomheder, bl.a. i Berendsen Components og Eltech Components.
produktionsplanlægning, sourcing o.s.v. Så jeg skal først og fremmest ud over rampen med de kompetencer, vi har i huset. Det skal styrke kundegrundlaget med både eksisterende og nye kunder. Men det er naturligvis kun ét element, understreger Kim Engmark.

Mere end bare EMS
Derfor skal han nu arbejde på at vise Alpha-Elektroniks værdier og den merværdi, firmaet skaber for kunderne.

- EMS er kernen i vores forretning, men vi skal skabe yderligere mervædi i kæden og synliggøre det for vores kunder. siger Kim Engmark og uddyber, at man nu er i gang med at identificere, hvordan man mere konkret vil gribe opgaven an:

- Vi har et godt billede af vejen frem, men det skal forankres og modnes. Når det er på plads vil man melde mere ud.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096