23948sdkhjf

Internationalt setup skaber vækst for Systemteknik

En effektiv turn-around har sikret Systemteknik en markant udvikling og et positivt 2014-resultat.
Systemteknik har siden etableringen i 1951 udviklet, produceret og serviceret eltavler og automationssystemer til kunder i hele verden, og i et bredt udsnit af industrier.

Efter en række vanskelige år med røde tal, viser selskabets offentliggjorte årsregnskab for 2014 et positivt resultat på 9,3 millioner kroner før skat. Det er en markant forbedring på hele 22 millioner kroner i forhold til regnskabsåret 2013.  

- Et strategiskifte med blandt andet øget kundefokus har været med til at sikre en omsætningsvækst på over 30 procent, hvilket i sig selv er tilfredsstillende. Det hele bliver så bare lidt mere tilfredsstillende, når vi samtidig tjener penge, siger administrerende direktør Poul Sørensen.

Det gennemsnitlige antal medarbejdere hos Systemteknik i regnskabsåret var 36 ansatte.

Resultatet lover godt for fremtiden
Et ejer- og ledelsesmæssigt skifte har sat yderligere skub i udviklingen med at sikre selskabets konkurrencekraft. Et væsentligt element i den strategi er den internationale profil med egne fabrikker i Kina, Polen og Danmark.

- Vi har engineering-, software- og produktions kompetencer på alle vores lokationer, og kan derfor udvikle og producere, der hvor pris og kompetencer matcher kundernes forskellige behov. Det giver garanti for den helt rigtige pris i den rette kvalitet.

- Vi er overbeviste om at vores internationale set-up, mere end 60 års lange erfaring og en stor kundeportefølje vil sikre en fortsat vækst, selvom vi bevæger os på et meget konkurrencepræget marked, siger Poul Sørensen.

Systemteknik servicerer kunder i hele verden: Den lokale installatør, et kraftvarmeværk i Frankrig, en boreplatform på havet eller et skibsværft i Shanghai.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079