23948sdkhjf

Spændende start for Ivisys

Vigtige ansættelser, en børsnotering og en ny kunde er centrale begivenheder hos producenten af visionsystemløsninger til kvalitetskontrol.
Ivisys, der fremstiller visionsystem-løsninger til kvalitetskontrol, har fremlagt firmaets første kvartalsrapport siden etableringen den 16. december 2014.

Året – og perioden – startede med ansættelsen af David S. Joelsen som salgsansvarlig for Danmark og Polen.

Senere på måneden meddelte Ivisys så, at virksomheden var på vej med en børsnotering i Stockholm. Den sikrede senere virksomheden 12,2 mio. svenske kroner og 435 nye aktionærer.

- Takket være de rejste midler har vi været i stand til at fortsætte vores arbejde efter planen – en styrkelse af personalet samt salgs- og markedsføringsindsatsen med det mål i sidste ende at øge vores vækst, siger administrerende direktør Jakob Kesje i kvartalsmeddelelsen.

I 1. kvartal er den første installation solgte til Shiloh, som leverer bilkomponenter, til løbende kvalitetskontrol i produktionen.

Flere udgifter og større indtjening
Siden afslutningen på 1. kvartal 2015 har Ivisys ansat Anders Svensson ansat som salgsansvarlig for Sverige og Tyskland

- Vi oplever allerede nu stor interesse for vores produkter og har et antal tilbud ude i markedet, så vi forventer en fortsat stigning i indtjeningen i løbet af året og sigter efter den projekterede break-even i 2016, siger Jakob Kesje og fortsætter:

- Vi har i øjeblikket en burn-rate på cirka 600.000 svendske kroner per måned, men dette niveau vil stige efterhånden, som de rette kandidater findes, og antallet af medarbejdere stiger i løbet af året. Vores forventning er, at de øgede omkostninger samtidigt vil blive fulgt af stigende indtægter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126