23948sdkhjf

Ivisys halvvejs i mål med årets ordrer

Den svenske producent at inspektionssystemer har haft regnemaskinen fremme og oplyser i en pressemeddelelse, at selskabet per 4. februar fastsatte værdien af modtagne ordrer, inklusiv en større hensigtserklæring, for 2019 beløber sig til lige godt 10 millioner svenske kroner.

Dermed er Ivisys halvvejs og skal sikre yderligere 10 millioner i ordrebogen til fakturering inden udgangen af 2019, hvis virksomheden skal leve op til målet for årets omsætning.  

I sidste uge kunne selskabet oplyse om en førsteordre samt en hensigtserklæring om følgende ordrer for i alt mere end 5 millioner svenske kroner fra Nobel Biocare, og dermed er Ivisys kommet godt i gang med året efter en hård afslutning på 2018.

Hård integration kostede på bunden

- Efter opkøbet af ICS Image Control i sommeren 2018 har selskabet gennem efteråret brugt betydelige ressourcer på at opnå en vellykket integration af ICS og Ivisys produkter, så produktporteføljen kan blive homogen med de bedste komponenter fra begge virksomheder, skriver Ivisys i pressemeddelelsen.

Selvom omsætningen næsten blev tredoblet i 2018, kostede integrationen af ICS samt investering i nye AI-kompetencer og udvikling af AI-produkter på bundlinjen. Mens det medførte et negativt resultat i 2018 har det øget forventningerne til 2019, hvor omsætningen forventes at vokse med mere end 300 %.

- Med 2018 bag os ser vi, at flere af vores store kunder vil stille sig ved siden af Nobel Biocare med genbestillinger af færdigudviklede produkter. I øjeblikket har vi allerede i februar ordrer, der sikrer halvdelen af vores budgetterede salg på 20 millioner svenske kroner i 2019. Vi ser det som en bekræftelse på vores idé om at udbyde avancerede AOI standardløsninger, der kan leveres i større antal til markedet, siger CEO i Ivisys Mikael Sjöholm.   

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094