23948sdkhjf

Ivisys får ny kunde i folden

Håber millionordre bliver den første af mange, som Trelleborg lægger hos producenten af inspektionssystemer

Ivisys har fået en ordre fra svenske Trelleborg Sealing Solutions, som levere støjreducerende produkter til bilindustrien. Det oplyser vision-specialisten i en pressemeddelelse. 

Ordren, et inspektionssystem inklusiv en automatisk markeringsløsning, har en værdi svarende til 1,2 millioner kroner. I regnskabet vil det kunne ses i Ivisys’ tredje kvartal 2018 og første kvartal 2019.

- Dette er vores første ordre fra Trelleborg, som vi håber bliver starten på et langsigtet partnerskab, siger Ivisys administrernede direktør Mikael Sjöholm g tilføjer, at firmaet har modtaget ordrer for en værdi af omtrent 6,5 millioner siden juni. 

- Trelleborg-løsningen er ideel som et brohoved for Ivisys ind på markedet for fejlfinding og markeringsapplikationer. Markedet for webbaseret inspektion med udfordringer som baggrunds billedstøj og fart er et lovende marked med hensyn til volumen, tilføjer Ivisys CTO, Moatasem Chehaiber, om perspektiverne i opgaven.

Trelleborg Sealing Solutions hører under Trelleborg gruppen, der har tæt ved 6.000 ansatte og 28 fabrikker rundt om i verden med lignende behov til inspektion.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094