23948sdkhjf

Teknologidirektør og medstifter forlader vision-specialist

Ivisys CTO, Moatasem Chehaiber, forlader firmaet. Det oplyser vision-specialisten med dansk hovedkontor i Hvidovre i en meddelelse til børsen. 

Moatasem Chehaiber ønsker ifølge meddelelsen at engagere sig i andre udviklingsprojekter. Dog forbliver han som del af Ivisys’ bestyrelse. 

- Moatasem har været en meget vigtig del af opbygningen og udviklingen i Ivisys de seneste fem år, og jeg vil gerne takke ham for hans store bidrag, siger bestyrelsesformand Jakob Kesje, som startede Ivisys i 2013 sammen med Moatasem Chehaiber. 

- Jeg forstår naturligvis, at nu hvor Ivisys går ind i en fase med vedligehold og forbedringer af eksisterende software, i stedet for helt nye opfindelser, bliver det mere interessant for Moatasem af finde helt nye projekter, fortsætter han.

Det er den anden større udskiftning i Ivisys’ ledelse siden forsommeren. Jakob Kesje stoppede i maj som administrerende direktør for at hellige sig posten som bestyrelsesformand. Udskiftningen på direktionsposten, hvor Mikael Sjöholm overtog direktørposten, skete i forlængelse af fusionen mellem Ivisys og firmaet Image Control Systems.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078