23948sdkhjf

RTX forventer positiv udvikling

RTX Telecom har netop offentliggjort delårsrapporten for 1. kvartal 2007/08. Resultatet af den primære drift viser et minus, men RTX ser lyst på fremtiden og forventer en positiv udvikling for resten af regnskabsåret.
Kvartalsrapporten viser en dalende omsætning, idet den udgør 53,4 mio. kr. mod 58,0 mio. kr. i samme periode sidste år. Resultatet af den primære drift (EBIT) udgør -12,7 mio. kr. mod -17,4 mio. kr. i samme periode sidste år.

For regnskabsåret 2007/08 forventes uændret en nettoomsætning på 240-300 mio. kr. og et resultat af primær drift (EBIT) i intervallet fra -30 mio. kr. til 0 mio. kr.

Koncernens nettoomsætning og indtjening har fulgt de lagte planer for 1. kvartal af 2007/08.

Koncernen har som et led i turn-around processen fokuseret på at optimere og styrke salgs- og marketingaktiviteterne. Herudover er der i perioden igangsat flere effektivitetsfremmende initiativer med henblik på at optimerep roduktporteføljen og forbedre projektstyringen i koncernen.

På baggrund af iværksatte planer og beslutninger forventes det, at resultaterne af den øgede salgs- og marketingaktivitet vil resultere i en positiv udvikling i omsætning og indtjening i den resterende del af regnskabsåret 2007/08.

Kilde: RTX Telecom http://www.rtx.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078