23948sdkhjf

Nørresundby-virksomhed opjusterede for en måned siden - nu opjusterer de igen

Det går mildt sagt godt hos nordjyske RTX. Det kunne vi senest fortælle, efter selskabet efter Q3 kunne berette om flot fremgang og opjustering af forventningerne til 2021/2022-regnskabet.

Men festen stopper ikke her, lyder det i en fondsbørsmeddelelse fra RTX.

Her fremgår det, at virksomheden endnu en gang opjusterer.

- RTX opjusterer omsætnings- og indtjeningsforventningerne for regnskabsåret 2021/22 på grund af en bedre ordrelevering i 4. kvartal 2021/22 end hidtil forventet, skriver RTX i meddelelsen.

- Stigningen i den forventede omsætning er et resultat af bedre ordrelevering i 4. kvartal end hidtil forventet. Forbedringen i leveringen af ordrer skyldes, at komponentmanglen i elektronikbranchen har vist begyndende tegn på at lettes, succesfulde produkt-redesigns samt at der ikke har været ekstraordinære leveranceudfordringer i 4. kvartal som eksempelvis nedlukninger, der påvirker produktion og logistik, lyder det videre.

Mere konkret indebærer opjusteringen, at RTX i lys af ordrefremgangen satser på en omsætning på cirka 650 millioner kroner. Da man opjusterede i sommer var det til en forventning på 550-610 millioner kroner, mens forventningen fra regnskabsårets begyndelse lå omkring 520 millioner kroner i omsætning.

Ligeledes opjusterer RTX forventningerne til deres EBITDA og EBIT, der nu forventes at lande på henholdsvis 80 og 40 millioner kroner, når regnskabsåret lukkes ved udgangen af indeværende måned.

RTX A/S beskæftiger sig med design, udvikling og produktion af produkter til wireless kommunikation på tværs af en bred vifte af applikationer.

Se nøgletal for:
Læs mere om: RTX
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.11