23948sdkhjf

Fortsat solid vækst hos Chemometec

Fremgangen fortsætter hos medicovirksomheden Chemometec, der i første halvår af 2007/2008 kunne notere en pæn stigning i omsætningen og et rekordhøjt overskud.
Chemometec, der udvikler analyseinstrumenter inden for partikelanalyse, fortsatte fremdriften i første halvår 2007/08, og omsætningen steg med 27 % i forhold til samme periode sidste år. Samtidig medførte salg af en licensaftale særlige driftsindtægter på 17 mio. kr. og en væsentlig forøgelse af overskuddet før skat til 15,1 mio. kr.

- Jeg er glad for, at Chemometec fortsat kan melde om god fremgang i forretningen i det forløbne halvår. Vi blev noteret på børsen i slutningen af 2006, og siden da har vi arbejdet hårdt for at leve op til aktionærernes forventninger. Det synes jeg, at vi har gjort indtil videre, og aktiemarkedet har da også kvitteret med en stigning i aktiekursen på mere end 200 % siden børsnoteringen. Den næste vigtige milepæl for Chemometec er lanceringen af vores nye celletæller, NCplus. Det nye produkt vil forhåbentligt bringe os endnu nogle skridt fremad og styrke vores markedsposition yderligere, siger administrerende direktør Claus Resen Steenstrup.

Omsætningen steg pænt i kvartalet fra 10,3 mio. kr. i første halvår 2006/2007 til 13,1 mio. kr. Det får nu Chemometec til at opjustere forventningerne til året som helhed. Årets samlede omsætning opjusteres fra de tidligere udmeldte 38-44 mio. kr. til nu 44-47 mio. kr.

Kilde: Chemometec - http://www.chemometec.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078