23948sdkhjf

Terma udvider aftale med Lockheed Martin

Den danske forsvarsleverandør skal lave endnu flere komponenter til F-35 Joint Strike Fighter.
Danske Terma og Lockheed Martin underskrev mandag den 15. juni et Memorandum of Understanding ved Paris Air Show.

Memorandummet bekræfter Termas muligheder for yderligere komponentproduktion til F-35 Lightning II Joint Strike Fighter, som ligger ud over de kontrakter, der allerede er indgået omkring kampflyet.

- Denne Memorandum of Understanding, som vi har underskrevet i dag, er bevis på Termas nuværende og fremtidige position på F-35 programmet, og det viser, hvordan Terma, dansk industri og F-35 programmet som helhed kan drage fordel af samarbejde. Terma har etableret en solid og pålidelig teknologisk base for vores fremtidige engagement i programmet ud over beyond Low Rate Initial Production 11. For nuværende forbereder Terma fremtidige investeringer i teknologi og produktionsfaciliteter, siger Termas President and Chief Executive Officer, Jens Maaløe, i forbindelse med aftalens indgåelse.

Terma indgik I 2013 en langsigtet aftale med Lockheed Martin om produktion af komponenter til F-35. Firmaet har også indgået F-35 aftaler med Northrop Grumman Corporation, BAE Systems, General Dynamics samt Marvin Engineering.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109