23948sdkhjf

Tidligere CFO skyder med skarpt mod Vestas

Henrik Nørremark mener, at vindmølleproducenten bevidst forsøger at hindre ham i at fortsætte sin karriere inden for vindmølleindustrien.
Onsdag opgav Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og international Kriminalitet – tidligere Bagmandspolitiet – at køre en sag mod tidligere Vestas-CFO Henrik Nørremark for mandatsvig. Det var en sag, som blev rejst på Vestas’ foranledning i sommeren 2013, da vindmølleproducenten mente, at Nørremark havde lavet aftaler for 140 mio. kr. med en indisk samarbejdspartner uden at informere bestyrelsen eller den øvrige topledelse.

Hovedpersonen selv er ifølge Børsen lettet over, at sagen hos Bagmandspolitiet nu er blevet droppet. Men samtidig sender han i en pressemeddelelse en bredside afsted mod sin tidligere arbejdsgiver

- Det er åbenlyst, at Vestas har forfulgt en strategi, som i så lang tid som muligt skulle forhindre mig i at påtage mig arbejde i konkurrerende virksomheder inden for vindmølleindustrien. Det er på enhver måde skandaløst og frastødende, siger Henrik Nørremark.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172