23948sdkhjf

Danske høreapparater skal vinde milliardmarked

William Demant vil erobre en tocifret andel af det hurtigt voksende marked for elektroniske cochlear-implantater. Indtil nu har området været en underskudforretning
Vækstspring. Høreapparatfirmaet William Demant vil bytte rollen som den mindst på markedet for elektroniske høreapparat-implantater i det indre øre, cochlear-implantater, ud med en position der batter. Det skriver Børsen.

Markedet for cochlear-implantater ligger i dag på omkring otte mia. kr. og vokset med 10-15 procent om året. De milliarder vil William Demant have fingre i ved at øge sin markedsandel fra de nuværende to-tre procent til en tocifret procentandel allerede om fem-syv år.

- Når vi er fire spillere på markedet, er målet at dele markedet nogenlunde ligeligt. Vi er ikke en spiller, der kan leve med at være den mindste, siger Jes Olsen, chef for William Demants implantatdivision, Oticon Medical, til Børsen.

Global indsats
William Demants køb af franske Neurolec tidligere på året bragte det danske høreapparatfirma ind på markedet for cochlear-implantater.

Udvikling af teknologien har indtil videre været end underskudsforretning, og det er der udsigt til noget tid endnu. Først sidst i 2016 ventes området at skæppe i kassen.

Ved at kombinere sit eksisterende slagsnetværk med egen og Neurolecs teknologi vil man nu sætte gang i en global ekspansion, der skal sikre de ambitiøse vækstmål.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094