23948sdkhjf

Ateas bud på millionkontrakt tæller igen

Atea er igen med i gruppen af fire prækvalificerede selskaber, der kan blive udpeget som leverandører af computere og it-tilbehør til 77 kommuner.
Ateas administrerende direktør Morten Felding er én af 13 sigtede i en sag om bestikkelse mellem it-leverandøren Atea og Region Sjælland.

Alligevel er Atea - igen - med i gruppen af fire præ-kvalificerede selskaber, der i løbet af denne uge kan blive udpeget som leverandører af computere og it-tilbehør til 77 kommuner. Det fremgår af et brev, som SKI - statens og kommunernes indkøbsservice - mandag sendte til landets kommuner. Det skriver Dagbladet Ringsted.

- På baggrund af de modtagne forsikringer og garantier har Kammeradvokaten vurderet, at Ateas tilbud kan indgå i det igangværende udbud af rammeaftale 50.40 computere og it-tilbehør, lyder det i brevet til kommunerne.

Forud er gået fire turbulente uger, hvor 13 personer blev sigtet for bestikkelse; og hvor SKI udbad sig svar - og siden uddybende svar fra Atea.
De seneste svar kom i fredags, og det er på baggrund af de svar, SKI har truffet sin konklusion.

Den forpligtende ramme-aftale 50.40 skal efter planen løbe i tre år og har en forventet værdi på 420 millioner kroner. Kontrakten indgås med den leverandør, der kan sikre den laveste pris. I følge det seneste brev fra SKI til kommunerne forventes vinderen af del-udbuddet »computere« fundet senere i denne uge, aftalen forventes at kunne bruges til indkøb af computere fra begyndelsen af september.
Læs mere om: ATEA
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.268