23948sdkhjf

Kontant belønning hos nordjysk teknologifirma

Computer-kølingfirmaet Asetek bruger økonomi som et incitament til at få alle medarbejderne til at sikre den livsvigtige innovation.
Nytænkning skal gennemsyre Asetek på alle niveauer. Derfor er der kontant belønning til de af computer-kølingfirmaets medarbejdere, hvis idéer afføder nye patenter eller skaber konkrete besparelser. Det skriver Berlingske Business.

- Det er nok lidt usædvanligt for en virksomhed i vores størrelse, men vi har simpelthen en produktkomite. Her sidder vi og ser på ideer, der kommer ind fra medarbejderne. Vi diskuterer dem, afprøver dem, og snakker ofte med kunderne om dem. Vi tager ideer alvorligt og prøver på alle måder at motivere medarbejderne til at komme med flere af dem, siger Andre S. Eriksen til avisen.

Målet med at fremme innovation i alle dele af firmaet, som i dag har omkring 75 medarbejdere, er flerstrenget. Man vil både sikre sig, at stå med de nye produkter, der bliver et hit, inden konkurrenterne og samtidig hente idéer til produktionsforbedringer. Men også på salgssiden sigter Asetek mod at være først med det, som kan give firmaet ekstra indtjening.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.098