23948sdkhjf

Aseteks nye topprodukt får ros af anmelderne

Nordjyske Asetek har fået flotte anmeldelser for det første produkt i racing simulator serien, Asetek Invicta pedals. Det fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

Asetek, der er bedst kendt for at udvikle og levere vandkøling til gamer-computere og servere, offentliggjorde for et lille års tid siden planerne om at gå ind på det voksende marked for racing-simulatorer.

- Meget væsentligt for Asetek’s SimSports strategi, er at vi - i modsætning til vores konkurrenter - satser på at kunne levere et bredere sortiment. Og at vi vil gøre det i den kendte og anerkendte Asetek-kvalitet, men i forskellige prisklasser. Vi starter fra toppen med Invicta, der slår Asetek SimSports fast som kvalitetsnavn. Ligesom f.eks. Mercedes udvikler deres luksusklasse af deres nyeste S klasse-model først, forklarer André S. Eriksen, CEO og stifter af Asetek. 

Det siger de om Invicta-pedalerne: 

  • De første influencers og bloggere har nu lavet anmeldelser på Invicta pedalsættet:
  • ”…I have tried tons of pedal sets and I think I have around 10 or so here, this is probably my favorite one so far, honestly – you guys did an insanely good job on this!!”
  • “…The quality to price ratio is unbelievable for a hydraulic set. Stunning….”
  • “Holy moly. The Asetek Invicta pedals are a work of art.”

Kilde: Asetek Bloggen

Udvikler det hele selv

Asetek har et erklæret mål om at udvikle og producere markedets største Plug & Play-produktserie til SimRacing.

Satsningen på SimRacing kommer med udgangspunkt i 20 dedikerede ingeniører og medarbejdere, samt den faglige ballast fra både André S. Eriksen, der i mange år selv har været aktiv og dyrket motorsport i både USA og Danmark, og sønnen Valdemars internationale racing-karriere.

De ved, hvordan udstyret skal føles og reagere, hvis det skal være rigtig godt.

Hos Asetek har man designet og udviklet ny mekanik, software of hardware til det, de går efter skal være verdens bedste udstyr.

Serieproduktionen af Invicta pedalerne er så småt ved at blive løbet i gang. Samtidig udvikler Asetek SimSport videre på de følgende produkter i serien, der kommer til at omfatte; rat og ratmotor, sæde, cockpit, håndbremse, gearskifter og motion-platform. 

Invicta-serien sigter altså efter at blive toppen af poppen, men får også et prispunkt derefter. Det bliver lige som en Mercedes S-klasse ikke allemandseje. Derfor vil man hos Asetek SimSport også udvikle og producere produktserierne "Forte" og "La Prima", der henvender sig mere til det brede gamerpublikum. 

André S. Eriksen forklarede i forbindelse med satsningen på SimSport, at han forventer, at det nye forretningsben inden for en årrække vil kunne matche kerneforretningen, vandkøling af computere og servere, der omsatte for over en halv milliard kroner sidste år.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078