23948sdkhjf

Nyt domicil giver elektronikfirma plads til flere folk

DMTonline bygger nyt. Firmaet, som arbejder med kabelkonfektion og radiokommunikation, gør op med sit pladsproblem.
Vokseværk. DMTonline, tidligere Dansk Mikrobølge Teknik, er netop gået i gang med at grave ud til fundamentet til firmaets nye domicil i Sæby. Omkring årsskiftet forventer direktør Solveig Sørensen, at firmaet kan sige farvel til de nuværende 450 kvadratmeter og i stedet rykke ind i 1.700 nybyggede kvadratmeter. Her bliver langt bedre plads til produktion, lager og administration.

Udvidelsen er nødvendig. Dels fordi elektronikfirmaet gerne vil samle alt ét sted, dels fordi firmaet er vokset gennem flere år – mellem 15 og 30 procent de seneste år.

- Der er ganske enkelt ikke er plads til flere medarbejdere og den produktion, der skal igennem virksomheden, forklarer John Sørensen, ansvarlig for indkøb og teknisk support i DMTonline, til Electronic Supply.

Skal finde nye folk
Planen er da også, at DMTonlines nuværende 12 medarbejdere skal have flere kollegaer, når firmaet er kommet på plads i de nye lokaler.

Maskinparken bliver der også bedre plads til. For at kunne være med i konkurrencen på markedet har DMTonline blandt andet investeret i en ny maskine til automatisk afisolering og opmåling af kabler. Maskinen skulle først have været installeret i den nye bygning, men det har været nødvendigt at tage den i anvendelse allerede nu.

Udsigten til fortsat fremgang for Sæby-firmaet har også betydet, at der i det nye domicil er gjort klar til fremtidige udvidelser.
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11