23948sdkhjf

Ny Resound-chef lover mere aggressiv vækst

Mike van der Wallen lover, at GN Resound i fremtiden vil blive mere aggressive i kampen for at følge med konkurrenterne.
Efter at have siddet i chefstolen i en måned er GN Resounds administrerende direktør nu klar til at komme med de første spådomme om fremtiden for selskabet. Han ser det ikke som sin opgave at lave et turn-around i den kriseramte høreapparatsvirksomhed, men snarere at lave en fintuning, der kan få Resound tilbage på sporet. Én ting lover han dog, og det er, at man i fremtiden vil opleve en mere aggressiv virksomhed. Det skriver Børsen.

- Det er klart, at hvis vi skal vinde, skal vores vækstrater være mere aggressive, men det sker ikke på den korte bane. Jeg er stadig i gang med at komme rundt i organisationen, og det er for tidligt at kommentere de finansielle mål, udtaler Mike van der Wallen til Børsen.

For øjeblikket halter Resound efter konkurrenterne Sonova og William Demant. Resounds indtjening er kun halvt så stor som konkurrenternes, og salget ventes ligefrem at falde i år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079