23948sdkhjf

Jubilæum på vejen mod den halve milliard

Systematic er siden 1985 vokset til en stor international software virksomhed med 500 medarbejdere og en omsætning, der runder 500 mio. kr. Nu fylder firmaet 30 år.
Ordrebogen bugner hos it-firmaet Systematic i Aarhus, og virksomheden vokser. Der har været behov for at ansætte op til 100 mand i løbet af 2015, så der produceres fortsat mange jobopslag og læses ansøgninger.

Succesen fylder nu 30 år. Jubilæet fejres på hovedkontoret på Søren Frichs Vej i Aarhus. Fredag holder men et brag af en fest, og søndag åbner Systematic dørene for familie og venner for at fortælle om arbejdspladsen.

Fra to til 500 mand
Det hele startede med et kommando-, kontrol- og informationssystem for Søværnets Operative Kommando tilbage i 1985. Siden har både virksomheden og kundekredsen udviklet sig betragteligt.

I dag har softwarevirksomheden en omsætning på den rigtige side af 500 mio. kr., over 100.000 brugere og kunder i 50 lande. De 500 medarbejdere fordelt på 12 lokationer skaber overblik over store mængder data for kunderne.

Systematics løsninger hjælper patienter, sygeplejersker og læger på hospitaler, forsvaret i mere end 20 lande bruger kommando- og kontrolsystemer, politiet koordinerer indsatsen på 112, virksomhedskat indberettes, fragtmænd og portører koordinerer transport og logistik, bankerne bruger systemer til at håndtere nye kunder, bibliotekerne håndterer 50 mio. udlån årligt.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078