23948sdkhjf

HP Elektronik-montage ansætter kommerciel chef

EMS- og kabelkonfektioneringsvirksomheden opprioriterer salget ved at tilknytte en kommerciel chef.
Michael Ravn er ny kommerciel chef hos HP Elektronik-montage i Ballerup. Han får her ansvaret for selskabets kunderelationer.

- Det er strategisk valgt at opprioritere området, siger bestyrelsesformand Tau Steffensen til Electronic Supply og tilføjer, at der ikke tidligere har været en sådan stilling.

- Michael vil - med hans meget unikke og

Strategiens kerne

HP Elektronik-montages strategi for de næste fem år har tre kernepunkter.

- Strategien går meget på vækst. Så går det også meget på, at vi også gerne vil ud i tilstødende forretningsområder, hvor vi så småt er i gang med mere Box Build, forklarer Tau Steffensen.

- Samtidig vil vi gerne bruge produktionsapparatet mere, altså have en større udnyttelsesgrad, tilføjer bestyrelsesformanden.

Der er 19 ansatte hos HP Elektronik-montage, og man er nu i gang med at udvide, primært i produktionen.
forskelligartede kompetencer, hans indsigt i vores branche og hans relationer til rigtig mange personer - uvilkårligt bidrage med en positiv påvirkning af vores fremtidige udvikling, et bidrag som vi alle glæder os rigtig meget til, udtaler Tau Steffensen.

Strategien var afgørende
Hovedpersonen selv, Michael Ravn, har nu haft jobbet siden den 1. september, og glæder sig til udfordringerne:

- HP Elektronik-montage er den helt rigtige virksomhed for mig. Når det gælder kompetenceniveau, størrelse og forretningsmodel og dette sammenholdt med, at de samtidig er inden i en bevist professionaliseringsfase med en meget spændende og udfordrende strategi for de næste fem år gør, at jeg har sagt ja til denne udfordring, udtaler Michael Ravn.

Michael Ravn har flere års erfaring fra EMS-industrien. Blandt andet som salgschef hos ETK EMS Group og regional supply chain manager hos Future Electronics.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14