23948sdkhjf

Altoo udvider

For at få plads til det stigende antal medarbejdere er måleteknologifirmaet Altoo Measurement Science flyttet til et nyt kontor i Hørsholm.
Altoo Measurement Science, hvis ekspertise ligger inden for måleteknologi, udvider og er flyttet til større lokaler i Scion DTU i Hørsholm.

- Altoo blev startet for snart seks år siden. I den periode har vi haft et rigtig godt salg af test og måleudstyr til primært den danske elektronikindustri og uddannelsessektoren, oplyser Teit Poulsen, teknologi- og marketingdirektør i Altoo.

Flytningen sker i forlængelse af, at firmaets salgsafdeling er udvidet, så der nu er seks ansatte i teknologifirmaet. Det har gjort det nødvendigt med mere plads, og helt præcis råder Altoo nu over 189 kvadratmeter. I de nye lokaler får firmaet hermed knap 50 procent mere plads. Samtidig bliver kontor og lagerlokaler samlet i samme bygning, hvilket forbedrer logistik og arbejdsmiljø.

- Det nye domicil giver os forbedret arbejdsmiljø med plads til fremtidige udvidelser og sikrer, at vi stadigvæk ligger meget tæt på videns tunge partnere som DTU og Delta, oplyser Teit Poulsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093