23948sdkhjf

De danske Melbye Skandinavia selskaber er nu lagt sammen

Sammenlægningen af PHI Melbye Skandinavia A/S og Melbye Skandinavia Danmark A/S i ét selskab er pr. 1. april 2008 en realitet.
- Vi er utroligt glade for, at sammenlægningen af de to selskaber nu er i orden. Det har været besværligt for kunderne, at de den ene dag fik en faktura fra det ene selskab og dagen efter en fra det andet. Det er forbi nu, nu hedder det Melbye Skandinavia Danmark A/S. Og når så alle medarbejderne samles på vores Ringsted-kontor, er det hele helt på plads. Det forventer vi sker i august i år, udtaler Claus Kortermann Larsen, administrerende direktør for Melbye Skandinavia i Danmark.

Fra opkøb til ét samlet selskab
PHI Melbye Skandinavia A/S – tidligere PHI Fiberoptik A/S - blev pr. 1. februar 2007 købt af den norske Melbye Skandinavia-koncern, som i forvejen var repræsenteret i Danmark med kontor og lager i Ringsted.

Planen har hele tiden været at lægge de to selskaber sammen, men en række administrative og koncernmæssige forhold har først gjort det muligt nu. I praksis betyder det, at mange af selskabets funktioner – herunder administrationen - allerede nu er samlet i Ringsted. Det forventes, at hele sammenlægningen er færdig i august 2008.

Kilde: Melbye Skandinavia

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.998